Inschrijven

Wanneer is de inschrijvingsdeadline?

De inschrijving is open totdat alle plekken zijn gevuld. Er zit een limiet aan het aantal deelnemers dus zorg ervoor dat je je op tijd inschrijft! Vol = vol!

Ik heb alleen een mail ontvangen met de bevestiging van mijn inschrijving, maar nog geen praktische informatie. Wanneer ontvang ik deze?

De praktische informatie mail wordt in de week voorafgaande het voetbalkamp gedeeld. Het kan zijn dat deze in de spam terecht komt, dus hou ook deze mailbox goed in de gaten.

Kleding

We hebben een tenue bijbesteld. Wanneer krijgt mijn kind zijn of haar tenue?

De tenues worden op de eerste dag uitgedeeld. Op locatie zijn kleedkamers geopend zodat de kinderen hun nieuwe tenue direct kunnen aantrekken.

Ik heb de verkeerde maat van het tenue doorgegeven, hoe los ik dit op?

Geen paniek, er zijn altijd voldoende setjes van alle maten aanwezig op de locatie. Blijkt de doorgegeven maat niet juist dan kunnen we deze direct omruilen. U kunt uiteraard ook altijd even een mail sturen naar asroma@football-experience.com

Eten en drinken

Wat krijgen de kinderen gedurende de dag te eten en te drinken?

Iedere ochtend krijgen de kinderen een stuk fruit, bij de lunch zijn er broodjes met zoet en hartig beleg en in de middag is er nog een (gezonde) snack voor iedereen!

Mijn kind heeft bepaalde dieetwensen of een allergie, hoe kan ik deze doorgeven?

Bij de inschrijving kunt u aangeven welke dieetwensen of allergie├źn uw kind heeft. De coaches zullen hiervan op de hoogte zijn tijdens het voetbalkamp en zorgen dat alles goed verloopt.

Algemene vragen

Hoe oud moet mijn kind zijn om mee te kunnen doen aan het AS Roma Voetbalkamp?

De AS Roma Voetbalkampen zijn toegankelijk voor kinderen van 7 tot en met 13 jaar oud.

Mijn kind zit niet op voetbal, kan hij of zij toch deelnemen?

Absoluut! De AS Roma Voetbalkampen zijn voor iedereen van 7 tot en met 13 jaar oud, ook als je dus geen voetbal ervaring hebt!

 

Kunnen meiden ook meedoen aan het AS Roma Voetbalkamp?

Ja, alle meiden van 7 tot en met 13 jaar oud zijn welkom!

Mijn kind is een keeper. Zijn er tijdens het kamp specifieke oefeningen voor keepers?

Ja, er zijn verschillende oefeningen waarbij keepers aan het werk worden gezet. U kunt in de opmerkingen bij het inschrijven aangeven dat uw zoon of dochter graag keept.